من دیروز داشتم قالب وبلاگم را عوض میکردم در نتیجه خیلی چیزها که تو وبلاگم مشکل داشت را درست کردم. یک سری پند و اندرز برایتان دارم که اینجا مینویسم:
۱- این
بلاگرولینک لعنتکم علیه بعضی موقع خیلی دیر روی صفحه ظاهر میشود. برای همین بهتر است که در قالبتان اطلاعات مربوط به ستون کناری بعد از ستون اصلی که نوشتههای وبلاگتان را دارد بیاید. پایین بودن اطلاعات ستون کناری در قالب باعث میشود که قسمت اصلی صفحه زود بارگذاری بشود و خواننده بتواند قبل از اینکه چیزهایی مثل بلاگرولینگ در ستون کناری ظاهر شوند به خواندن مطلب شما بپردازد. (این بلاگرولینک سرویس پر ایرادی است. با کمی ویرایش نوشتهتان از دوباره شما را میبرد بالای لیست که خیلی مسخره است. ) (من این مطلب را بعد از نکته صحیح آقای منیری در کامنتها تصحیح کردم).
۲- خوب است که با استفاده از
این وبسایت سرعت ظاهر شدن صفحه وبلاگتان را برای مودمهای کم سرعت را اندازه بگیرید. سعی کنید با کمتر کردن تصاویر و تعداد نوشتههای صفحه اول حجم وبلاگتان را به زیر ۷۰ کیلوبایت برسانید مگرنه خوانندههای مودمی شما باید بیش از نیم دقیقه صبر بکنند تا صفحه وبلاگ شما بیاید.
۳- سعی کنید که از
صفحه وبسایت چک کن اشکالات html صفحه خود را پیدا کنید. بعضی اشکالات ممکن است در مرورگری که شما از آن استفاده میکنید اشکالی ایجاد نکند ولی میتواند برای بقیه مشکل ایجاد کند.
۴- وبلاگ بدون خروجی خبرخوان (RSS) بدرد نمیخورد. مطمئن شوید که خبرخوان وبلاگتان کار میکند و لینکش روی وبسایتان هست. (در جواب به سوالی راجع به اینکه RSS به چه دردی میخورد، بگویم که کسانی مثل من با استفاده از RSSreader میتوانند بیش از سی وبلاگ را در عرض کمتر از ده دقیقه بخوانند یا مرور کنند چون بدون رفتن به تک تک این وبلاگها میشود همه چیز را در یک صفحه دید.)
۵- به وبسایت خود با مرورگر(بروزر)
فایرفاکس و اینترنت اکسپرلر نگاه بکنید و مطمئن شوید که همه چیز سر جا خودش است.
۶- سعی بکنید که تمام لینکهایتان در همان صفحه باز شود و نه در یک ویندوز دیگر (پاپ آپ). چونکه کسانی که فایرفاکس استفاده میکنند همیشه میخوانند صفحات را در tab باز بکنند و ویندوزهای popup مشکل درست میکنند. من در این وبسایت فقط در یک مورد این اصل را رعایت نکردم.
مطلب قبلی من :
نکته تکنیکی در مورد وبلاگداری
البته سوای اشکالی که بلاگرولینگ در مورد پینگ کردن داره، نظرت رو دربارهِ قرار دادن بلاگرولینگ در انتهاییترین نقطهِ وبلاگ رد میکنم.
چون بخشی از وبلاگنویسی مربوط میشه به ارتباطات وبلاگی که بلاگرولینگ هم جزیی از اونه، با آوردن لینکها به بالاترین نقطه، باعث میشی وبلاگهایی که در لیستت هستند ورودی بیشتری داشته باشند و این جریان که مثل موج عمل میکنه باعث جذب مخاطب بیشتری هم میشه در نهایت. البته کامل و درست نتونستم توضیح بدم، اما بهتره به جای اینکه کامنتها رو در سایدبار نشون بدی، بلاگرولینگت رو بیاری بالاتر و جای همون کامنتها.
و اگر قالبی درست طراحی شده باشه، بلاگرولینگ تاثیر چندانی در لود صفحه نداره، چون خواننده در درجهِ اول به وبلاگ برای خواندن مطالب رجوع میکنه تا فهرست وبلاگها.
راستی تا یادم نرفته، بعضیها به وبلاگت رجوع میکنن تا وبلاگهای دیگه رو بخونن و وبلاگت حکم فهرست رو داره براشون، این رو هم در نظر داشته باش.
زیاد شد، قربانت
اون ابزاری که برای تست سرعت لود وبلاگ معرفی کردی خیلی بدردم خورد انگار باید یه کم تغییر تو قالب بدم،در ضمن قالب نو هم مبارک،دم عیدی نو نوار کردی